Nieuws maart 2017

Geplaatst door Jacob de Jong (jacob) op Mar 25 2017
Nieuws >> Nieuwsbrieven

Laatste keer zaalkaatsen Wieringerwerf

Dit keer een extra wedstrijd georganiseerd op 25 maart a.s. zaterdag. Mensen die nog een keer willen kaatsen in de zaal graag opgeven, ook al heb je tegen Jelle gezegd dat je waarschijnlijk mee gaat doen op 25 mrt.  Voor opgave en meerijden bellen met Sieger  0321322419 of 06-23528730

Jaarvergadering KV FLevoland

Op maandag 6 maart is de jaarvergadering gehouden, in een goede sfeer is het wel en wee van KV Flevoland besproken. De opkomst was prima 17 leden in totaal aanwezig bijna alle actieve kaatsers die de toekomst van KV Flevoland en het kaatsen in het algemeen ter harte nemen. Als deze opkomst zo door trekt naar de veldcompetitie dan kan die spannend worden en veel kaatsplezier opleveren.

Bedankt voor jullie komst!

Nieuw lid

Hartelijk welkom voor ons nieuwe lid Theo Bootsma uit Kampen. Hij is al een keer bij ons wezen kaatsen en heeft besloten lid te worden. Wij hopen je vaak te zien en wensen je veel kaatsplezier binnen de vereniging.

Veldcompetitie 2017

We gaan op dindsdagavond 25 april weer los op het veld. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur is het weer kaatsen. Kijk even om je heen misschien zijn er nieuwe mensen in je omgeving gearriveerd of zweven er binnen je netwerk nog potentiële kaatsers rond die nog niet weten van KV Flevoland.

Op de FBA velden

Zaterdag     mei  Hilversum    11.00 uur  D.E.L.

Zaterdag  20  mei  Dronten       11.00 uur  D.E.L.  en Afdeling

Zaterdag     juni  Amsterdam  11.00 uur  D.E.L.  en Afdeling

Vergeet ook niet de midzomeravondpartij van KV Flevoland in de agenda. Dinsdagavond 20 juni aanvang 18.00 uur D.E.L--  A en B klasse bij voldoende deelname.

Van de penningmeester,

Meer dan de helft van de leden heeft de contributie al betaald waarvoor dank! Kransringen indien schoon aangeleverd altijd welkom.

Website beheer.

Jacob de Jong is onze webmaster. Ideeën, aanvullingen, data materiaal, positief kritische opmerkingen of hulp altijd welkom. Zijn e-mail adres is: jgdjong@gmail.com

Laatst vernieuwd: Mar 25 2017 om 10:55 AM