Nieuwsbrief april 2023  KV Flevoland 

Door

Uitnodiging Veldcompetitie: 

Op dinsdagavond 25 april 2023 giet it oan,dus oant sjen over precies 1 week op het kaatsveld, aanvang 19.00 uur.  

Zie ook de poster in de bijlage die is niet alleen voor het lezen maar ook voor het uitdelen of ophangen in openbare ruimtes van jouw dorp of woonomgeving. Wie weet wat het oplevert, niks doen is ook niks.  

Uitnodiging FBA jubileum partij: 

Nog een kleine 3 weken en dan is het zover. Op zaterdag 6 mei FBA jubileumkaatsen aanvang 11 uur. Inloop vanaf 9.30 maar we verwachten van onze leden hulp bij het leggen van de lijnen en aankleding van het kaatsveld dus kom wat eerder alstublieft. Wij zijn er vanaf 8 uur s’ morgens.  

Dagindeling: veld leggen, inloop en van 10.00 tot 11.00 uur receptie. Daarna de wedstrijd, prijsuitreiking, gezellig samenzijn en Chinees buffet.  

Opgave via de KNKB site, FBA app of mail sec. tot en met dinsdagavond 2 mei 20.00 uur. Extra, springkussen aanwezig, all-in prijs met inleg, jubileumboek, hoody en eten Chineesbuffet. All-in €25.00 euro andere keuze mogelijkheden ook aanwezig. Met nadruk gelieve contante betaling! 

Iedereen van harte welkom, we verwachten veel deelname. (zie ook poster) 

It wurd in bjusterbearlike dei! 

Agenda KV Flevoland en FBA 

  6 Mei: Dronten Jubileumpartij DEL A en B  

13 mei: Hilversum DEL A en B en 50+ KNKB  

Speciale oproep om te helpen als keurmeester op de NK dames, zaterdag 24-6’23 in Amsterdam. We hebben echt mensen nodig op deze dag, kan ook een dagdeel zijn. Opgave bij je eigen vereniging. Graag volgende week wat opgaves hiervoor. 

Verzoek van de penningmeester: er zijn nog enkelen die de jaarlijkse contributie   € 25.00 euro nog over kunnen  maken op bovenstaande bankrekening van de Rabobank. Bij voorbaat dank.