Nieuwsbrief maart 2023  KV Flevoland

Door

Jubileum Zaalkaats Wedstrijd in Wijk aan Zee zaterdag 1 april start 12.00uur 

Iedereen van harte welkom op deze bijzondere jubileumpartij. Eigenlijk de afsluiting van alle zaalkaatswedstrijden die we s’winters hadden in Wieringerwerf. Bijzonder ook omdat de FBA 100 jaar bestaat zodoende deze speciale startwedstrijd van het FBA jubileumjaar. Prijzen als vanouds de fijne en lekkere Rollades.  

Adres: Wijk aan Zee, Sporthal Heliomare Relweg 51 Postcode 1949EC 

Uitnodiging: Op dinsdagavond 25 april 2023 start de veldcompetitie op veld 7, achter de Korfbalkantine. Wij hopen op een mooie zomer met veel deelnemers zowel aan de veldcompetitie als ook aan de FBA – en ledenpartijen. Iedereen van harte welkom en mocht je buren, kennissen  of vrienden hebben die waar dan ook vandaan komen het kaatsen kennen of maakt ze nieuwsgierig naar kaatsen en nodig ze uit om mee te gaan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en dat geldt voor al onze activiteiten.  

Dus tot ziens allemaal op het kaatsveld, aanvang 19.00 uur. 

Uitnodiging FBA jubileum partij 

Op zaterdag 6 mei FBA jubileumkaatsen aanvang 11 uur. Voorlopige mededeling, mooie kransen en prijzen. Nazit met Chinees buffet. Oud leden ook van harte welkom. Details komen in de nieuwsbrief van april. Agendeer alvast en houdt deze zaterdag vrij voor dit bjusterbaarlike barren.  

De jaarvergadering heeft plaats gevonden op 11 maart in de kantine van de Korfbalvereniging. Er was een goede opkomst we zaten met 11 leden incl. bestuur om de tafel. Gezellig maar ook goed en serieus overleg gehad. Oproep aan de leden mocht iemand nog een sponsor weten om een bedrag of een onderdeel van een wedstrijd te sponseren, denk aan kransen bv dan houden we ons aan bevolen.  

Agenda KV Flevoland en FBA 

  6 Mei: Dronten Jubileumpartij DEL A en B  

13 mei: Hilversum DEL A en B en 50+ KNKB  

Speciale oproep om te helpen als keurmeester op de NK dames, zaterdag 24-6’23 in Amsterdam. We hebben echt mensen nodig op deze dag, kan ook een dagdeel zijn. Opgave bij je eigen vereniging.  

Verzoek van de penningmeester de jaarlijkse contributie over te maken op bovenstaande bankrekening van de Rabobank. Bij voorbaat dank.