Nieuwsbrief september 2021

Door

Nieuwsbrief september 2021 KV FLEVOLAND 

Uitnodiging Jeu de Pilote 

A.S. Dinsdagavond 7sept:  dus morgen avond zijn jullie van harte uitgenodigd om de laatste kaatsavond op het veld dit jaar met een partijtje Jeu de Pilote af te sluiten. Traditie getrouw is er na de kaatspartij een gezellige nazit met diverse dranken en etenswaren.  Van harte welkom allemaal.  

Uitslagen Landelijke FBA partij Dronten DEL A en B klasse 4 september 2021, 

Droog weer, s’middags een mooi zonnetje weinig wind, op veld zes. Prima kaatsweer dus. De deelname wat matig met in totaal 17 kaatsers nog niet de helft van wat verleden jaar  op de lijst stond. Het koste het bestuur wat denkwerk om een acceptabele verdeling en lijst samen te stellen. Uit eindelijk toch gelukt, de A klasse in een lijst van 6 deelnemers, indivudueel  kaatsen. De B klasse met 11kaatsers in een kleine competitie.    

Uitslag A klasse:  

  1. Marinus Grond     21 punten 
  2. Jouke de Jong     19 punten 
  3. Siebren Feenstra 19punten 

Uitslag B klasse: 

  1. Annemiek Korf Den Haag, Kees Sikkema Dronten 
  2. Aldert Jan Bijl Breda, Jan Veenstra en Lieuwe Boersma beide uit Apeldoorn 

Attentie: de penningmeester krijgt binnenkort weer de Grote Clubactie loten toegestuurd. Voor diegene die nog niet loten hebben besteld graag een belletje naar Kees 0321-313161 of via bovenstaand mailadres kan ook. KV Flevoland heeft er baat bij maar ook de bekende goede doelen in den lande.  

FBA KAATSAGENDA      

11   september   Hank Dussen DEL A en B  en Vrije formatie. 

25 september    Amsterdam/ Beverwijk        Snertpartij DEL alle categorieën